Services


Receptenbus
Mocht het erg druk zijn en/of u heeft geen tijd om te wachten, dan kunt u uw recept in de receptenbus doen.
Als u het recept in een envelop doet, wilt u dan erop vermelden of u het recept komt halen of dat u het wilt laten bezorgen. Let op dat uw persoonlijke gegevens op het recept staan: Naam, adres, geboortedatum en uw telefoonnummer voor eventuele vragen.

Incontinentie-advies
Bij ons kunt u tevens terecht voor een goed advies als u last heeft van incontinentie.
Hiervoor hebben wij een aparte ruimte waar u geheel privé met een van onze assistentes kunt spreken.

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: Dagelijks van 10.00 tot ongeveer 19.00 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 070 300 19 20 of info@apotheeksavalle.nl.

Gratis inloopspreekuur
Wij staan graag voor u klaar wanneer u onze service nodig heeft. Daarom hanteren wij geen vast inloopspreekuur, maar kunt u iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker.
Een groot voordeel van uw Service Apotheek!.

Servicedag
Uw apotheek doet mee aan de Nationale Cholesterol Test campagne die plaatsvindt op 23, 26, 30 maart en 20, 23 en 30 april 2015. Wanneer uit de risicotest op www.nationalecholesteroltest.nl blijkt dat u kans heeft op een verhoogd cholesterol (één van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten), bieden wij u een gratis cholesteroltest aan in onze apotheek.  Vanaf heden kunt u de risicotest invullen en kijken of u in aanmerking komt voor de gratis cholesteroltest in onze apotheek.

Voorlichtingsbijeenkomst
Op 19 maart 2015 is er door uw apotheek een informatieavond georganiseerd met als thema Glaucoom.

Medicijnkluisservice
Apotheek Lakke is nu een servicepunt van Service Apotheek Savalle geworden.
Servicepunt Lakke is geopend voor het inleveren en afhalen van (herhaal)recepten en wel op maandag t/m vrijdag ’s ochtends tussen 9.00-11.00 uur.
Daarnaast is het mogelijk 24uur per dag recepten
 af te halen via medicijnkluisjes.

Reisadvies
Plannen om naar het buitenland te gaan? Service Apotheek helpt u graag om goed voorbereid op reis te gaan en te voorkomen dat u tijdens uw vakantie geveld wordt door een of andere ziekte. Onze speciaal opgeleide tropenassistenten adviseren u graag over de vaccinaties die u nodig hebt en over infectieziekten als malaria, hepatitis of reizigersdiarree.

Vraag zes weken voor vertrek het tropenintakeformulier aan bij uw Service Apotheek of vul dit formulier online in. Aan de hand van dit intakeformulier ontvangt u onder meer een persoonlijk reisadvies (zoals malariaprofylaxe en vaccinaties), informatie over uw reisapotheek en tips om ziekte in het buitenland te voorkomen.

Goede reis!

Klik hier [PDF] voor het intakeformulier