Herhaalservice


Er zijn drie manieren om uw herhaalmedicatie aan te vragen. U kunt uw herhaalmedicatie aanvragen:

  •  via onze Herhaalservice;
  • online via deze website;

Aanvragen via de Herhaalservice
U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de zogeheten Herhaalservice. Patiënten die aan onze herhaalmedicatie mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde. De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf niet meer te bellen. Dit is de proactieve herhaalservice welke automatisch elke 3 maanden de medicijnen aanvraagt en klaar zet. Voor sommige middelen of in overleg met de arts kan ook voor kortere periodes aangevraagd worden

De proactieve herhaalservice is een service van uw Service Apotheek Savalle. Automatisch worden elke drie maanden uw medicijnen aanvraagt en klaar gezet. Kom langs of bel (070  300 19 20) voor een intakegesprek.

Online herhaalrecepten aanvragen
Hieronder leest u hoe het aanvragen van herhaalmedicatie online verloopt.

Hoe werkt het?

  • Het grootste voordeel is gemak. Met de herhaalservice is wachten bij de huisarts of de apotheek er niet meer bij.
  • Uw bestelling voor (herhaal-) medicatie wordt door uw eigen Service Apotheek in behandeling genomen. Wij brengen uw herhaalmedicatie, geneesmiddelen, zelfzorgproducten en hulpmiddelen bij u thuis. Of u kunt uw bestelling op het moment dat u wilt, afhalen in uw eigen Service Apotheek.
  • U hebt ook geen omkijken naar declaraties, deze dienen wij - in samenwerking met uw eigen Service Apotheek - voor u in bij uw zorgverzekeraar.
  • De herhaalservice is een service van uw Service Apotheek

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice.

Herhaalrecept formulier
Voorheen was het mogelijk via een herhaalformulier los medicatie aan te vragen. Per april 2014 is dit niet meer mogelijk en dient men herhaalrecepten via de medicatiehistorie in de online account aan te vragen.

 

Recepten aangevraagd voor 10.00 uur, kunt u na 2 werkdagen, na 11.00 uur afhalen bij de apotheek.